Tweede Kanswinkel

Tweede Kanswinkel

Zo noemen we onze kringloopwinkel. Hier vind je voor een prikkie allerhande spullen die aan ons zijn gedoneerd. Alles is door ons gecontroleerd, verkeert in goede staat en functioneert prima. 

Hergebruik van spullen is een goede zaak, want het beperkt de (vaak onnodige) afvalstroom, waardoor het milieu veel minder wordt belast. Meubels, kleding, huisraad, boeken, cd’s, dvd’s, apparatuur, speelgoed, curiosa… We zamelen het allemaal in om tegen heel schappelijke prijzen te verkopen, of in sommige gevallen zelfs weg te geven. Loop gewoon eens bij ons binnen en snuffel lekker rond. Alleen dat is al leuk. En misschien vind je wel iets van je gading.

Waar en wanneer?

Je vindt de Tweede Kanswinkel in het dorpsactiveringscentrum Over de Brug (de voormalige openbare basisschool Hendrik Wester), aan de H. Hindersstraat 54, 9665 RC Oude Pekela.

De openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.00 uur.
Vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Brengen of ophalen

Als je iets aan ons kwijt wilt, kun je het bij ons brengen, of we halen het op. Moet er een huis worden leeggehaald? Ook dat doen we voor je. We betalen er niet voor, maar we brengen er ook geen kosten voor in rekening.

In onherstelbaar kapotte, ernstig beschadigde, of sterk vervuilde dingen zijn we niet geïnteresseerd. 

Heb je spullen voor ons?

Mail ons via de contactpagina, of bel met 0597-769002.