Klussendienst

Klussendienst

De klussendienst is er voor iedere inwoner van Pekela die ouder is dan 60 jaar, chronisch ziek is of tijdelijk door ziekte of beperking niet in staat is om bepaalde klussen uit te voeren. Ook als je geen beroep kunt doen op je naasten of niet over de financiële middelen beschikt om de kosten van een reguliere dienst te betalen, kun je bij ons terecht. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de mensen die bij ons werkervaring opdoen. 

Klusjes in en rond de woning

Ook kleine klusjes worden door onze mensen gedaan. Heb je kleine reparaties in en om het huis die moeten gebeuren? Wil je misschien een lamp vervangen of lukt het niet om een schilderij op te hangen? Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn en wij nemen dan de voorwaarden met je door!

Contact

Zoals je ziet zijn we heel breed inzetbaar en gaan we uitdagingen niet uit de weg. Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. Maar omdat we werken met mensen die een leertraject bij ons volgen, kan het soms gebeuren dat we niet altijd genoeg mensen hebben voor de buitendienst. Hierdoor kunnen de wachttijden wat langer zijn.

Mail ons via de contactpagina, of bel met (0597) 769 002.