Klussendienst

Klussendienst

De klussendienst is er voor iedere inwoner van Pekela die ouder is dan 60 jaar, chronisch ziek is of tijdelijk door ziekte of beperking niet in staat is om bepaalde klussen uit te voeren. Ook als je geen beroep kunt doen op je naasten of niet over de financiële middelen beschikt om de kosten van een reguliere dienst te betalen, kun je bij ons terecht. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de mensen die bij ons werkervaring opdoen. 

Tuinonderhoud

De klussendienst kan ook helpen bij tuinwerkzaamheden, maar neemt het niet volledig over. Voor tuinonderhoud en heggen snoeien kun je niet vaker dan 1x per 14 dagen gedurende 2 uur een beroep doen op de klussendienst. 

Onze kandidaten zijn geen volleerde krachten, maar volgen een opleiding om zich kennis en technische vaardigheden eigen te maken. De werknemers maken uitsluitend gebruik van eigen gekeurd gereedschap en materiaal. Mocht je aanvullende leerpunten signaleren, dan horen wij dit graag! 

Let op: Door de grote vraag zijn er momenteel lange wachttijden! Het kan zijn dat u niet direct geholpen kan worden. Wij adviseren u om te kijken of uw familie, vrienden of naasten u in het beginsel kunnen ondersteunen. 

Klusjes in en rond de woning

Ook kleine klusjes worden door onze mensen gedaan. Heb je kleine reparaties in en om het huis die moeten gebeuren? Wil je misschien een lamp vervangen of lukt het niet om een schilderij op te hangen? Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn en wij nemen dan de voorwaarden met je door!

Contact

Zoals je ziet zijn we heel breed inzetbaar en gaan we uitdagingen niet uit de weg. Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. Maar omdat we werken met mensen die een leertraject bij ons volgen, kan het soms gebeuren dat we niet altijd genoeg mensen hebben voor de buitendienst. Hierdoor kunnen de wachttijden wat langer zijn.

Mail ons via de contactpagina, of bel met (0597) 769 002.